Search
Library
Log in
Watch fullscreen
3 months ago|0 view

Ambasadori Arens: PD e paafte per te pranuar humbjen (30 Tetor 2000)

RTV KLAN
RTV KLAN
Lajme Arkiva 2000
Suksesi i zgjedhjeve vendore nuk duhet të mbulojë faktin se ende do të pengohet procesi politik në Shqipëri nga refuzimi i PD-së për t'ju përmbajtur konventave normale. Kështu është shprehur Ambasadori Arens pranë këshillit të OSBE-së të mbledhur dje në selinë qendrore në Vjenë. Mosnjohja e raundit do të çojë në përfundimin logjik të një politike të mos bashkëpunimit që edhe më herët ka çuar në bojkot.
Këto janë simptoma të një sëmundjeje më të thellë të PD-së ka njohur Ambasadori Arens, zyrtarët e lartë të OSBE-së. Sipas Arens nuk është e dobishme në procesin demokratik që partia kryesore opozitare është në përshtjellim dhe e paaftë qoftë për të pranuar refuzimin e zgjedhësve, qoftë për t'u informuar dhe modernizuar./tvklan.al


SUBSCRIBE to ?RTV KLAN? on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow rtvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t?i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

Browse more videos

Browse more videos