Tempora" - "Dinastia Deda" Vëllezërit e artit, Jul dhe Mario Deda dhe surpriza e të atit Zef Deda

  • 4 years ago
#rtvora #tempora #zefdeda #juldeda #mariodeda #showSi asnjëherë më parë vëllezërit Jul dhe Mario Deda ishin bashkë në studion e emisionit "Tempora"Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Recommended