Vizioni i pasdites - Mario Deda: Rrugëtimi drejt muzikës dhe marrëdhënia me babain, Zef Dedën

  • 4 years ago
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/vizioniipasdites
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Mario Deda: Rrugëtimi drejt muzikës dhe marrëdhënia me babain, Zef Dedën.
I ftuar:
Mario Deda - Kompozitor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.
#vizionipasdites #vizionplustv #20vjet

Recommended