Myfarete Laze, Rita Ndoci & Zef Deda imitojnë “Shoqet tona ilegale/Kunati i shokut Xhemal”

  • 5 years ago
Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu

Autore: Alda Bida
Të ftuar: Rita Ndoci, Juli Ndoci, Zef Deda, Majlinda Çela, Myfarete Laze, Arjan Sukiqi, Arjan Shkëmbi, Milto Kutali, Shpresa Gjoka, Anastas Nika, Bruno Qerimi.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

Recommended