Search
Library
Log in
Watch fullscreen
9 months ago

Ekstravagante Custom Biler

Nysgjerrig Katt
Ekstravagante Custom Biler

https://art.tn/view/1854/no/ekstravagante_custom_biler/

Med tanke på kjendiser liker å ha det mest unike tilbehøret på armene, er det bare naturlig at de ønsker en individuell bil også. Biltilpassingsselskaper er jevnlig ansatt for å endre systemer og utseende av superbiler for å passe deres berømte kunders behov, noe som resulterer i mer enn din gjennomsnittlige runarounds.
Her er 7 kjendiser som har lurt ut sine allerede spesielle biler for å komme med en uttalelse.

Deadmau5s Nyan Cat biler
Deadmau5 kom inn i en juridisk rad med Ferrari da han bestemte seg for å tilpasse sin 458 basert på den regnbue-farting internettmeme, Nyan Cat.The Purrari ble til slutt tilbakeført til sin pre-modifikasjonstilstand, men Deadmau5s Nyan Cat reise ble ikke gjort der, da han tilpasset en Lamborghini i samme stil og kalte den Nyanborghini.

Nicki Minajs rosa Lamborghini
Da Nicki Minaj kjøpte Lamborghini Aventador Roadster, var den opprinnelig mørk blå - men det ville bare ikke gjort for dronningen av rosa.
Hun vervet Exotic Euro Cars til å dekke bilen i varm rosa, inkludert dørkarmer for å gi bilen et matt utseende.

Justin Biebers Audi R8
The Biebs har hatt mange tilpassede biler gjennom hele karrieren, men kanskje den villeste var denne leopardtrykkaffæren.
«Sorry» -sangeren tok sin Audi R8, verdt 150 000 dollar, til West Coast Customs for dyreprintpakningen, noe som gjorde at sportsbilen skilte seg ut fra mengden enda mer enn tidligere.

Paris Hiltons Bentley
Ingenting skriker Paris Hilton mer enn rosa og diamanter, så det var uunngåelig at når arving kjøpte henne Bentley Continental GT tilbake i 2008 for en rapportert $220,000, hun ville lure det ut i ekte Paris stil.
Bilen betyr tydeligvis mye for Paris, som hun poserte sammen med det for en nylig Tatler fotoseanse.

Dax Shepards Lincoln
Shepard kjøpte sin 1967 Lincoln Continental i tjueårene og aldri solgt kjøretøyet, i stedet bestemmer seg for å lure henne ut ved hjelp av spesialist Anthony Loguzzo.Etter å ha gitt bilen en ny motor, modifiserte de kroppen, omformet bakre fjæring og lagt stuntbremser, og ga det helt nytt interiør.

Kanye West's Lamborghini
Kanyes fargepalett for motemerket hans er ganske dempet, og hans tilpasning for hans Lamborghini Urus fulgte etter.
Rapperen fikk en matt kremvinylfolie fra selskapet Just A Wrap, og var med på å designe monoblokken Boyd Coddington Wheels.Tilpasningene, inkludert nytt lærinteriør, la ytterligere $10 000 til prislappen på $200 000.