Search
Library
Log in
Watch fullscreen
8 months ago

Stjerner og deres biler: Hollywood ikoner og deres berømte motorer

Nysgjerrig Katt
Stjerner og deres biler: Hollywood ikoner og deres berømte motorer

https://art.tn/view/1836/no/stjerner_og_deres_biler:_hollywood_ikoner_og_deres_berømte_motorer/

Gjennom gullalderen ble klassiske biler sett på som en luksusvare som bare de mest rike og berømte hadde råd til. En stor del av å leve et vellykket liv var å kjøre noe som ser ut som en del, så sammen med Hollywood-stjernene kom bilene sine. Ekspertene på Design 911 har samlet en liste over 5 av de mest ikoniske kjendiser og deres berømte motorer.

Marilyn Monroe
Den første nye bilen Marilyn fikk siden han ble stjerne kom fra Jack Benny som takkgave for å ha dukket opp på hans Jack Benny-show i 1953. Det var en 1954 Cadillac Eldorado cabriolet ferdig i svart. Denne bilen ble brukt av Marilyn for å gjøre offentlige opptredener rundt byen Los Angeles.

Tom Cruise
Mission Impossible star, Tom Cruise kjørte en 1979 Porsche 928 i en av sine mest populære filmer, Risky Business. Etter suksessen med filmen solgte han bilen for $49 200 på nesten fem ganger mer enn sin detaljhandel. Porsche-merket gjorde tydelig en innvirkning, da han også eier den klassiske Porsche 911 til personlig bruk også.

Jim Carrey
Jim Carrey liker å holde den suave og sofistikert mens cruising rundt California, og kan ofte bli sett i sitt svarte Panamera i mellom filming. Etter å ha kjøpt et privatfly, hevder «Grinch» -stjernen at hans Porsche er hans nest største overbærenhet.

Clint Østved
Berømt land og vestlige stjerne, Clint Eastwood cruised i en av de mest berømte, raske sportsbiler- Jaguar XK150. Dette er fortsatt en av hans mer bemerkelsesverdige biler, som han ble sett kjøre over de berømte Highway 1-broene og Little Sur River. Ved siden av Eastwood kjøpte også andre ikoner som James Dean og Paul Newman en klassisk Jaguar.

Sylvester Stallone
Velkjent Hollywood-skuespiller, manusforfatter og allround hard mann, Sylvester Stallone, eide en gang sitt elskede Panamera. Selv om han senere solgte sin motor over eBay, går Stallone likevel ned som en av de mest anerkjente Porsche-eierne.

Browse more videos

Browse more videos