Tender Sezona 2 Epizoda 9 Domaca Serija HD

  • last year
Serija prati rad državne agencije za sprovođenje javnih nabavki. U središtu serije je tročlana komisija koja je sastavljena po dobro poznatom modelu: Srbin, Hrvat i Bošnjak. Tri potpuno različita karaktera, potpuno različite političke vizije, potpuno različiti pogledi na svet ali su prinuđeni raditi zajednički posao i deliti zajednički prostor tj. ured, kancelariju, ofis, office. Međutim, ono što ih spaja je jače od svih njihovih razlika - želja da se obogate.

Na putu ka tome oni neće prezati ni od čega - lagaće, petljaće, potkupljivaće, ulizivaće se šefovima. Sa druge strane, tu su i radnici u administraciji koji imaju svoje privatne probleme - hektičan ili nikakav emotivan život, manjak samopouzdanja, nezaiteresovanost koji često staju na put našoj komisiji. Pri tome, niko nije imun na ljubav, pa tako ni zaposleni u agenciji. A ljubav je nešto što svima treba.

Komisija i administracija kreiraju čudan spoj ljubavi i mržnje, prijateljstva i neprijateljstva koji svakodnevno poprima novi oblik u kontaktu sa klijentima agencije. A agencija za javne nabavke je, naravno, magnet za varalice, lopove i vucibatine svih vrsta i boja...

Recommended