El Clasico: Barcelona vs Real Madrid 0-4 | Highlight & Fans Reaction Part 2
  • last year
Here's the part 2 video of the highlight & fans reaction of El Clasico between Barcelona vs Real Madrid in the leg 2 semifinal Copa del Rey at Camp Nou! Real Madrid won big with a score of 0-4, with goals from Vinicius in minute 45 and Benzema hat-trick in minute 50, 58 (penalty), and 80. With the aggregate result of 4-1, Real Madrid advances to the final of Copa del Rey over Barcelona. Watch this video to see the reaction of Barcelona and Real Madrid fans!

El Clasico Parte 2 Resumen & Reacción de Aficionados: Barcelona vs Real Madrid (0-4)

¡Aquí está el video parte 2 del resumen y reacción de aficionados del El Clasico entre Barcelona vs Real Madrid en la semifinal de la Copa del Rey en Camp Nou! Real Madrid ganó con una gran victoria de 0-4, con goles de Vinicius en el minuto 45 y Benzema hat-trick en el minuto 50, 58 (penalti) y 80. Con el resultado agregado de 4-1, Real Madrid avanza a la final de la Copa del Rey sobre Barcelona. ¡Mira este video para ver la reacción de los aficionados de Barcelona y Real Madrid!

Barcelona | Real Madrid | Copa del Rey | highlights | watchalong reactions | Vinicius Jr | Benzema | hat trick | Camp Nou | Lewandowski | FOOTGOALID | footgoalid