Përlotet Zef Deda: Nuset e djemve më respektojnë si artist dhe si njeri

  • 4 years ago
Rubrika: Ervin Kurti, Edi Manushi
I ftuar: Zef Deda


Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#eDiell#TopChannel