360 gradë - Çfarë do bëj Zef Deda me 30 qershor? Jul Deda tregon planin familjar

  • 5 years ago
#rtvora
Ndiqni emisionin këtu: https://youtu.be/4VeHiRBFfhg

Aktori Julian Deda i ftuar në emisionin ?360 Gradë? në RTV Ora tregoi se si do ta kalonte 30 qershorin.

Julian Deda: Nuk do kaloj atje. 30 qershori për mua është një ditë normale, e dielë. Mund të shkoj në plazh, ndoshta edhe nuk shkoj se është një kur të gjithë shkojnë në plazh, ka kallaballëk. Mund të rri në shtëpi, të luaj shah me çunin. Është një adtë normale. presidenti foli.

Babai voton në Shkodër, por edhe ai do jetë diku në plazh, ose do të luaj shah me mamin. Se janë vetëm në shtëpi dhe mund të luajnë shah gjat.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/cfare-do-bej-zef-deda-me-30-qershor-jul-deda-tregon-planin-familjar

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Recommended