Deda: Po të ishit në vendin e opozitës do hynit në zgjedhje? Hysi: PD ka qenë në bojkot

  • 5 years ago
#rtvora #tempora
Ndiqni emisionin e plotë këtu: https://youtu.be/rAGb97vunF0

Deputetja e Partisë Socialiste dhe nënkryetarja e Parlamentit, Vasilika Hysi në një lidhje telefonike në emisionin ?Tempora? në RTV Ora u përfshi në dabat me aktorin Julian Deda.

Deda: Po të ishit ju në vendin e opozitës do të hynit në zgjedhje me këta njerëz të kapur? Çfarë sigurie ka opozita hyjë në zgjedhje me këto kondita?

Vasilika Hysi: Me përgjimet ka një institucion, që është Prokuroria, dhe në kuadër të reformës në drejtësi është totalisht i pavarur nga politika. PS ka një qëndrim. I kemi kërkuar Prokurorisë të hetojë. Duhet ta kishte bërë dy vite më parë. Që nga 2012 deputetët nuk kanë imunitet mbi fillimin e procedimeve penale, nuk kërkohet autorizim. Ka pasur mundësinë për ti kapur në flagrancë, për ti arrestuar. Kush e shkaktoi këtë anormalitet. Ju thatë që opozita bojkotoi zgjedhjet për shkak të përgjimeve.
Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/article/deda-po-te-ishit-ne-vendin-e-opozites-do-hynit-ne-zgjedhje-hysi-pd-ka-qene-ne-bojkot-edhe-2015-2017

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Follow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

Recommended