Ftesë në 5, Ada Deda, vajza e ish deputetes së PD, 12 Nëntor 2018, Pjesa 1

  • 6 years ago
Tema: Adea Deda tregon se si është marrëdhënia e saj me mamanë dhe nëse ky fakt e ka ndihmuar apo e ka penguar në jetën e saj.
Te ftuar: Ada Deda

http://top-channel.tv/programe/ftesene5/

Recommended