Search
Library
Log in
Watch fullscreen
4 years ago

Pas pak në 20:10 në “Gjurmë Shqiptare" të Marin Memës... Si u stërvitën në vitin 1991 grupet e para të UÇK në Shqipëri? Kush i dekonspiroi luftëtarët pas rikthi

Top Video sq
Pas pak në 20:10 në “Gjurmë Shqiptare" të Marin Memës... Si u stërvitën në vitin 1991 grupet e para të UÇK në Shqipëri? Kush i dekonspiroi luftëtarët pas rikthimit në Kosovë? Përse shumë prej tyre u arrestuan në mes vitet ‘90 nga autoritetet shqiptare? A ka patur lidhje të nëndheshme mes Tiranës dhe Beogradit? Vetëm pas pak.

Browse more videos

Browse more videos