Recherche
Bibliothèque
Se connecter
Regarder en plein écran
il y a 3 ans

WAAROM WERD MILAN KNOL UIT HUIS GEZET? | SAY WHAT? - Concentrate BOLD

Popular Video fr
In deze aflevering niemand minder dan Milan Knol. Hij vertelt over zijn dromen en doelen, zijn YouTube carrière, en zijn vader. Abonneer je hier:

Volg Concentrate BOLD:—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts Niels Oosthoek, JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

Elke maandag zie je een video van BOEIEND waarin een BOLD-host 12 uur lang vastgeketend met handboeien aan een bekende Nederlander zit.

Op woensdag hebben wij SAY WHAT waarin de BOLD-hosts elke week spraakmakende thema's bespreken met gasten uit verschillende sub-culturen zoals: Vechters, DJ's, Gamers, YouTubers en nog veel meer.

En op vrijdag zie je VRIENDENDIENST. Het format waarin de volgers en fans hun favoriete BN'ers kunnen helpen. BN’ers weten beter dan wie dan ook hoe ze steeds meer likes en volgers moeten genereren. Maar hoe sterk is dat sociale netwerk, waar ze zo hard aan bouwen, eigenlijk? En hoe ver zijn hun volgers voor hun bereid te gaan?

FUCKING BOLD. De video’s komen om 17:30 online. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Ook Niels Oosthoek is BOLD, vooral bekend van zijn YouTube-kanaal Gierige Gasten, waarin hij met twee vrienden zonder geld een luxe leven leidt. Naast JayJay en Niels zit Rijk Hofman in het BOLD-team. ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. Beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:

Gierige Gasten (Niels):
DAY1 (JayJay):
Rijk:
Iris:

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 750.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

Vidéos à découvrir

Vidéos à découvrir