5 years ago

Virtuozet - Nikol Tuka (Piano) - F.Liszt - “Hungarian Rhapsody” No.4 in E-flat M (Nata 4)

RTV KLAN
RTV KLAN
Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Talent show hit HIT për talentët e rinj në kanto, balet dhe instrument të zhanrit klasik! Konkursi më i madh dhe më i famshëm i muzikës klasike në Shqipëri nga Inva Mula. Patenta e suksesshme ndërkombëtare "Prodigies" nga Endemolshine Group.