Search
Library
Log in
Watch fullscreen
3 years ago

Ora News - JU LUTEM LARGOHUNI! Dalja e lumit Vjosa nga shtrati çështje 4-5 orësh

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Komiteti i Koordinimit të Emergjencave Civile dhe Krizave bën thirrje për evakuim sa më parë të banorëve që ndodhen të zonave që preken nga daljet nga shtrati të lumit Vjosë. Pritshmëria e prurjeve në lumin Vjosë e bën daljen e tij nga shtrati çështje të pothuajse 4 deri 5 orëve.

Ministria e Mbrojtjes deklaron se kontigjenti prej 80 efektivesh i komandes mbeshtetese te FA jane nisur drejt Fierit e Vlores. Edhe ministrja Xhaçka është nisur me ta.

Për më shumë lexoni në: http://145.239.2.153/article/ju-lutem-largohuni-dalja-e-lumit-vjosa-nga-shtrati-ceshtje-4-5-oresh

Browse more videos

Browse more videos