Bio je u “mrtav” preko 12 godina, a onda se probudio. Ono što je rekao ŠOKIRALO JE SVIJET!

  • 6 years ago
Da li ste se ikada zapitali šta se događa nakon što umremo? To može biti zaista zastrašujuće, a to je zapravo glavni razlog zašto volimo takve priče koje nas tjeraju da mislimo kako želimo da što bolje iskoristimo naš život dok smo još živi, ovdje na Zemlji.

Ali, nažalost u slučaju kada osoba pati jako dugo vremena, može biti teško za njegove bliske ljude da nakon nekog vremena imaju nadu koja se lagano gubi, pa se pomisli da je možda bolje pustiti tu osobu da ide u neki novi život – u neki ljepši svijet.

To je upravo ono što se dogodilo, kada je tad kao 12-godišnjak Martin Pistorius, iz Južne Afrike iznenada se razbolio i kada mu je dijagnosticirana degenerativna bolesti, ostavljajući ga u vegetativnom stanju na čak 12 dugih godina, Pistorius je jednostavno bio zarobljen u svom tijelu.

Martin Pistorius misli da se probudio stariji za oko 14 ili 15 godina, dok su svi oko njega mislili da je bio potpuno bez svijesti sve te godine. On je također rekao da je čuo svoju majku dok je govorila kako bi više voljela da je mrtav, ali je znao da je bila slomljenog srca zbog sina koji leži na postelji.

Pogledajte njegov intervjuu za NBC i saznati ćete više o njemu i šta on ima da kaže o vremenu kada je bio zarobljen u svojim mislima, više od deset godina. Zaista zastrašujuće iskustvo.

Recommended