5 years ago

Dadilja je ušla u kuću i shvatila da nešto nije u redu. Odmah je zgrabila dječaka i počela da bježi!

Viral Video
Šta biste uradili da shvatite da imate u kući provalnika?

Pomisao na tu situaciju je užasavajuća, a mnogi ljudi ne znaju ni kako bi u njoj reagovali. Nikada ne znate da li je ta osoba agresivna, ili čak naoružana. Još je gore kada je u priči i dete, za koje ste odgovorni.

Džena Li Bejker je imala priliku da ovu situaciju iskusi na svojoj koži. Ona živi u Kaliforniji i dadilja je trogodišnjem dečaku, čiji su roditelji zaposleni.

Kada se sa dečakom vratila kući, osetila je da nešto nije u redu. U tom trenutku se u kući nalazio provalnik, koji se uplašio čuvši da je neko ušao u kuću. Sjurio se niz stepenice kako bi izašao iz kuće i izbegao da ga uhvate u nedelu. Kad je Džena shvatila šta se dešava, odmah je zgrabila dečaka i istrčala iz kuće. Želela je da zaštiti dete i sebe, pa je izbegla susret sa lopovom.

Otrčala je do komšija i pozvala pomoć. Inače, porodica je u kući instalirala kamere, pa su ceo događaj mogli da vide na video snimku. Lopov je najpre otvorio Dženinu tašnu, tražeći bilo šta dragoceno. Zatim se popeo na sprat, pretražujući ostale sobe.

Roditelji su mnogo zahvalni Dženi, koja je postupila ispravno. Za njih, ona je super-dadilja.

Međutim, Džena je skromna i ne vidi sebe tako. Rekla je kako odgovara za detetovu bezbednost i kako je postupila onako kako se od nje i očekuje.

Browse more videos

Browse more videos