5 years ago

Inagurohet Volvo Center - Showroomi më i ri Volvo Auto, Volvo & Renault Truck

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Mektrin Motors ka prezantuar për publikun shqiptar showroom-in më të ri të Volvo Auto, Volvo Renault Truck. Showroomi, një ambient elegant e komod sjell markat më të fundit të automjeteve si dhe një shërbim servisi cilësor. Presidenti i Mektrin Motors, Edmond Shahini, tha se investimi prej 5 milionë eurosh synon të jetë zgjidhja e parë për klientët që kerkojne një produkt unik.
Showroomi me i ri i Volvo Auto dhe Volvo Renault Truck pritet të jete destinacioni më i ri për ata që kërkojnë modelet më të fundit të automjeteve, një shërbim cilësor dhe serioz.
Përmes nje ceremonie elegante kompania Mektrin Motors ka inaguruar Volvo Center.

Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/showroomi-me-i-ri-volvo-auto-volvo-renault-truck/

Browse more videos

Browse more videos