Search
Library
Log in
Watch fullscreen
4 years ago|0 view

Ora News - Miqtë e Shqipërisë: Në dhjetor, nisja negociatave për anëtarësim

Ora News Lajme
Ora News Lajme
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Ministrat e Jashtëm të BE-së mbështetën rekomandimin pozitiv të Komisionit për çeljen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Në tryezën ?Miqtë e Shqipërisë?, të iniciuar nga Italia dhe Austria që u mbajt në Bruksel, u vlerësua ecuria e reformave dhe progresi i bërë nga Shqipëria.


Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/miqte-e-shqiperise-ne-dhjetor-nisja-negociatave-per-anetaresim/

Browse more videos

Browse more videos