Search
Library
Log in
Watch fullscreen
5 years ago

Mbreteresha e nates|Parashikime|Episodi 5

TringDigitalTV
TringDigitalTV
Kartalli njihet me Osmanin e vogël pa e ditur se në të vërtetë ai është djali i tij. Ai vendos të bëjë edhe një përpjekje të fundit për t?u afruar me Selinën dhe i shkon në dhomën e hotelit, pikërisht aty ku e braktisi katër vjet më parë, por tanimë është ajo që e refuzon. Azizi i lutet Selinës që të mos largohet më kurrë nga Stambolli. A do të pranojë ajo?