7 years ago

S’ka më dimër për Vitin e Ri, temperatura të larta e të pazakonta - Top Channel Albania - Lajme

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Krishtlindja dhe Viti i Ri nuk mund të kuptohen pa borën dhe të ftohtin që shënon fundin e vitit dhe mesin e dimrit. Por, të tilla imazhe u përkasin tashmë vetëm publiciteteve televizive, pasi në realitet, moti nuk ka më asnjë lidhje me një stinë të ftohtë dhe të acartë.

Browse more videos

Browse more videos