7 years ago

Oktapod - Dy mendje ne nje | Rudi & Mateo - 2 Tetor 2015 - Vizion Plus - Variety Show

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
https://www.facebook.com/TurjanHyska28
https://instagram.com/turjanhyska/
https://twitter.com/turjanhyskaPer te treguar sesa te lidhur jane me njeri-tjetrin, Rudi dhe Mateo duhet te testojne veten ne lojen 2 mendje ne nje. Me kufje ne vesh, te cilat nuk u lejojne te degjojne asgje nga ato qe thuhet, perfshihen ne nje loje pyetje-pergjigje. Ne fund do te shikohet sesa korrespondojne pyetjet e bera dhe pergjigjet e dhena nga te dy. - Nje format, shtylla kryesore e te cilit mbetet aktualiteti ne te gjithe spektrin e tij. Investigimi, thellimi dhe debati i dites jane ne qender te programit duke mos anashkaluar elemente te ndryshem artistik krejt te vecante dhe te parealizuar me pare si forme neper ekranet shqiptare. Ndryshe nga nje sezon me pare, tashme formati vjen me i pasuruar, me dinamik e me me shume elemente show. Bisedat apo debatet perpos elementit te tyre standart do te jene te kombinuara ne menyre harmonike edhe me elemente te spektaklit apo lojes duke e bere edhe me terheqese natyren e formatit.

Browse more videos

Browse more videos