Search
Library
Log in
Watch fullscreen
6 years ago

Ina Rama sulmon gjyqësorin - Vizion Plus - News - Lajme

VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
Sistemi gjyqësor në Shqipëri po pengon luftën e Prokurorisë kundër korrupsionit. Akuza e forte vjen nga shefja e organit të akuzës Ina Rama, gjatë një interviste për Zërin e Amerikës. Duke specifikuar rastet e gjykimit të zyrtarëve të lartë por pa përmendur emra, kryeprokurorja Rama tha se vendimet e gjykatës kanë qenë krejtesisht të gabuara. Sa i përket hetimeve për ngjarjet e 21 janarit 2011, zonja Rama theksoi se hetimi per organizatorë është ende në fazën e mbledhjes së provave. Prokurorja e Përgjithshme theksoi se hetimet për 21 janarin kanë qenë të vështira dhe komplekse dhe ndikim të madh për këtë ka pasur edhe përfshirja e strukturave të shtetit.

The judicial system in Albania is hampering the fight against corruption Prosecutor. Strong accusation comes from the chief body charged Ina Rama, during an interview with Voice of America. By specifying the cases of senior trial but without mentioning names, chief Rama said that court decisions have been completely wrong. Regarding the investigation of the events of 21 January 2011, Ms Rama organizers stressed that the investigation is still in evidence collection. Attorney General stated that January 21 investigations have been difficult and complex impact of this has been the involvement of state structures.

Browse more videos

Browse more videos