Kısaca Eft (iğnesiz akapunktur) Nedir.Nasıl yapılır.60 saniye

  • 10 yıl önce
https://www.facebook.com/bilgierdemdir
https://twitter.com/BilgiErdemdir
https://plus.google.com/u/0/+VerTeks/...
http://bilgierdemdir.blogspot.com.tr/
Bu yöntem, 3000 bin yıl önce algılayamadığımız bir enerjinin noktalarını tespit eden
Sholin ve Taosit tapınak bilgilerine dayanır.Gary Craig bu düşünce alanı tedavisini bugün eft (emotional freedom therapy) uyarlamıştır.
* daha detaylı bilgi için *
http://bit.ly/eftnedir "
Bütün olumsuz duyguların nedeni bedenin enerji sisteminde meydana gelmiş bir aksaklıktır.”
Bu aksaklık enerjisel olarak giderildiği anda duygusal düzeyde de giderilir ve kişi olumsuz duygulardan kurtulur. Yani zihninizi bilinçle, farkındalıkla programlamanız mümkün. Ana yöntem olarak kullanacağımız EFT, olumsuz duygu ve düşüncelerin nötrleşerek, yeni olumlu düşünce modellerinin zihne kolayca, hemen yerleştirilmesini sağlayan ve kişinin kendi kendine uygulayabileceği bir tekniktir.

EFT, Her türlü duygusal ve zihinsel sorunun birkaç dakikada veya aynı gün içinde ortadan kaldırılması amacıyla kullanılıyor. Bu basit yöntem ile tüm yapılan, bir yandan halletmek istediğiniz sorunu zihninizde tutarken ve bununla ilgili duyguların ortaya çıkmasına izin verirken, diğer taraftan parmak uçlarıyla bedendeki bazı enerji noktalarına dokunulmasıyla uygulanan bir tür enerji çalışmasıdır. Bu şekilde enerji meridyenleriniz açılır ve enerjiniz dengelenir, sorunda kalıcı bir biçimde ortadan kalkar. Soruna bağlı olarak başarı oranı %85–97 arasında, alınan sonuçlar hızlı ve kalıcı oluyor. EFT, kolay öğrenilen ve uygulanan bir kendine yardım yöntemidir.

EFT HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

Olumsuz Duygular: Stres, öfke, korku, kaygı, endişe, acı, üzüntü, suçluluk, güvensizlik, korku, nefret, kıskançlık, fobi, panik atak, depresyon, yoğun endişe (anksiyete), kötü anılar, kâbuslar, suçluluk duygusu, saplantılar…

Olumsuz İnançlar:“Şanssızım”, “Yalnızlığa mahkûmum”, “Beceriksizim”, “Kimseye güvenmemek gerek”, “Para bir elimden girer, öbür elimden çıkar”, “Ben sınavı kazanamam” gibi…

Duygusal Travmalar: Kaza, deprem, cinsel taciz, zorbalığa uğrama, terk edilme, işten atılma, soygun, yakınını kaybetme, haksızlığa uğrama...

Bedensel Sorunlar: Alerjiler, sırt/bel/ omuz ağrıları, migren, kabızlık, şişmanlık, sedef hastalığı, karın ve mide ağrıları, baş ağrısı, kanser, kronik yorgunluk sendromu(CFS), kolit, astım, çeşitli yaralar, Kaşıntılar, uyku sorunları, bağırsak problemleri, görme bozuklukları, kasılmalar, idrar sorunları, sabah bulantıları, adet öncesi rahatsızlıklar, terleme, karpal tünel sendromu, artrit, parmak uyuşuklukları, diş sancıları, titreme, multiplskleroz.

Madde Bağımlılıkları: Sigara, alkol, yemek, uyuşturucu, alışveriş, çikolata...

İlişkiler: Anlaşmazlık, cinsel sorunlar, boşanma, insan bağımlılığı, çocuklar ile iletişim...

Hedef Belirleme: İşyerinde, ilişkilerde, kazanç düzeyinde, Başarılacak projelerde, toplumda yer belirlemede, hayat amacını ortaya çıkarmada...

Performans Artırma: Sınav, iş, spor, sanat, kolay odaklanma, hafıza geliştirme, yaratıcılık, disiplin geliştirme, topluluk önünde konuşma, verim artırma...

Ruhsal Gelişim: Dinginlik, sevecenlik, affetmek, sevgi ve hoşgörü geliştirme...
Bunlara ek olarak tüm ruhsal, zihinsel, duygusal ve bedensel sorunlarda uygulanması önerilir.
Bilgi Erdemdir - Kişisel Gelişim Sitesi

Önerilen